Skip to main content

DFW BROTHERHOOD

ELŐRENDELÉS

Kedves DFW Brotherhood-os barátaink!

Készültünk egy új meglepetéssel nektek!

A régi iskolás DFW Brotherhood tagok biztosan emlékeznek rá, hogy egy pár évvel ezelőtt megálmodtunk nektek egy limitált kiadású pólót, amelyre csak és kizárólag a csoportunk tagjai tudnak szert tenni.

Azóta már két minta is napvilágot látott és itt az ideje egy friss 2023-as darabnak, amelyet ezúttal is csak az itteni testvéreink tudnak megrendelni. 

Ezek a pólók nem lesznek soha a merch kínálatunkban se koncerten, se a webshopon! Kizárólag itt tudjátok megrendelni, egyedileg elkészítjük nektek abban a méretben, amelyben kéritek és egy általunk aláírt üdvözlőkártyával fogjuk postázni nektek, miután legyártottuk őket.

Oh, és ha valakinek nincsen még a régiekből, akkor arra is le tud most csapni! Sőt, ezúttal a legújabb verzióból pulcsit is lehet rendelni, melynek a hátoldala is meg van nyomva és felhívja a Brotherhood-ra a figyelmet: “Brotherhood Forever”!

Most is szeretnénk megköszönni, hogy itt vagyok velünk és egyre nagyobb a családunk miattatok! Hálásak vagyunk nektek mindenért, amit kapunk tőletek.🖤🤘

FIGYELEM: A csomagod legkésőbb 2023. április 16-án kerül majd feladásra.

DFW Brotherhood pólók

Az előrendelés menete lépésről-lépésre

1. Lépés

Válaszd ki a cuccokat, majd rakd be a kosárba. (Választhatsz férfi és női fazonú pólók közül is).

2. lépés

Add le előrendelésed legkésőbb március 12. 23:59-ig. (Vasárnap)

3. lépés

Az elkészült cuccokat legkésőbb ÁPRILIS 16-ig elküldjük neked FOXPOST futárszolgálattal.

Kérjük légy türelemmel, a pólók gyártását 2023. március 13-a után kezdjük meg. Több hétbe is beletelhet, mire eljut a gyártótól hozzánk a póló. Viszont amint mi megkaptuk, pár munkanapon belül már küldjük is a címedre a FOXPOST-tal. Köszönjük a megértésed!

Válaszd ki a pólód!

A visszaszámlálás megkezdődött:

Close Menu

ELÉRHETŐSÉGEK

A termékekkel és a rendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:

Telefon:
Bodor Mátyás
+36 30 637 77 44

E-mail:
downforwhatevershop
@gmail.com