Barion Pixel Skip to main content

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Kedves Vásárlónk!

Mielőtt felkeresel minket a kapcsolat fül alatt kitölthető űrlapon vagy a downforwhatevershop@gmail.com e-mail címen, kérjük, tekintsd meg az alábbi kérdéseket.

Ha leadtad a megrendelésed, de nem kaptál visszaigazoló e-mailt, első körben nézd meg a megadott e-mail címed "SPAM" fiókját.

Ha ott sem találod, írj nekünk a downforwhatevershop@gmail.com-ra.

A rendelés leadásától számított 10 munkanapon belül kapod kézhez a csomagot. Ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk tartani ezt a határidőt, akkor értesítjük erről a vásárlót.

A házhozszállításunkat a GLS futárszolgálat végzi 10 munkanapon belül, az általad megadott címre.

Jelenleg sajnos nincsen lehetőség személyes vásárlásra, kivéve a koncertjeinken megtalálható merch pultban.

Előreutalás esetén fix 2000 Ft-os, utánvétel esetén fix 2500 Ft-os szállítási költséget számolunk fel.

Nincsen. Webáruházunk nem üzemeltet bemutatótermet.

Természetesen a koncertjeinken továbbra is megtekinthetőek és megvásárolhatóak a webáruházban és raktárkészlerten megtalálható termékek.

Igen. A webáruházunk folyamatosan frissíti az aktuális készletinformációkat.

Igen. Az oldalunkon szereplő árak tartalmazzák az általános forgalmi adót.

Igen. Minden vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki, amelyet e-mailben küldünk el a csomag kiszállítása előtt. Ezért is fontos, hogy valós és működő e-mail címet adj meg a rendelés leadásakor.

Igen. Indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, a termék átvételétől számított 14 napon belül.

  • Ilyenkor a termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.
  • Amint visszakaptuk a sértetlen terméket, visszautaljuk a termék vételárát.
  • Ha a termék nem sértetlen, hanem használt, akkor a visszajáró összegből jogosultak vagyunk levonni a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkené

Ahhoz, hogy gyorsan és problémamentesen kézbesítsük rendelésedet, pontos adatokra van szükségünk. Nagyon fontos, hogy olyan e-mail címet, szállítási met és telefonszámot írj be a rendelés leadásakor, amin elérhetünk téged.

Ha a rendelési név vagy cím hibás, a rendelés késhet vagy meghiúsulhat. Felhívjuk szíves figyelmed arra, hogy általában nem telefonon, hanem e-mailben jelezzük a rendeléssel kapcsolatos fejleményeket.

Adataid beírása után kényelmesen és gyorsan fizethetsz bankkártyáddal. Ilyenkor csak a fizetés után indítjuk a kiszállítást. Webáruházunkban az OTP Bank által működtetett SimplePay biztonságos online fizetési megoldást használjuk.

A futárszolgálat munkaidőben, 8:00-tól 17:00-ig kézbesít. Pontosabb információt a kiszállítás napján a GLS futárszolgálat tud adni.

Ha a csomagban sérült vagy hiányos termék érkezett, kérjük, hogy minél hamarabb jelezd a problémát a webshopon található elérhetőségen.

Close Menu

ELÉRHETŐSÉGEK

A termékekkel és a rendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:

Telefon:
Bodor Mátyás
+36 30 637 77 44

E-mail:
downforwhatevershop
@gmail.com