Barion Pixel Skip to main content

Elérkezett az idő, amire már régóta vártunk: 2025. január 18-án a Down For Whatever zenekar 10 éves jubileumát ünnepli egy nagyszabású, önálló koncerttel a Barba Negra Red Stage-en!

Ez az esemény különösen fontos számunkra, hiszen budaörsi zenekarként éveken át dolgoztunk keményen, hogy eljuthassunk idáig. Az elmúlt évtized során rengeteg fantasztikus zenekarral léphettünk fel, mint például a Road, Depresszió, AWS, Tankcsapda, vagy a Hooligans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1
Fotó: Bikali Sándor

2021 óta nem álltunk headliner zenekarként színpadon, így most végre elérkezett ez a pillanat, és szeretnénk, ha velünk együtt ünnepelnétek ezt a mérföldkövet.

A koncert különlegessége, hogy az újabb dalaink mellett a legkedveltebb dalok is felcsendülnek majd, olyan albumokról, mint a White Light, a Zuhanás, és a Mondd El. Ezen az estén vendég énekesekkel, extra hosszú műsoridővel és látványos show-val készülünk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk nektek.

Büszkék vagyunk arra az útra, amelyet bejártunk, és izgatottan várjuk, hogy együtt ünnepelhessük ezt a fontos mérföldkövet veletek. Találkozunk 2025. január 18-án a Barba Negra Red Stage-en!

Jegyek és további információk itt: 

Close Menu

ELÉRHETŐSÉGEK

A termékekkel és a rendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:

Telefon:
Bodor Mátyás
+36 30 637 77 44

E-mail:
downforwhatevershop
@gmail.com