Barion Pixel Skip to main content

Lassan ennek az évnek is vége, mi pedig nagy örömmel gondolunk vissza az elmúlt hónapokra. Túl hosszú volt a csönd és felemelő érzés volt újra látni sokatokat. Bízunk benne, hogy ennél már csak fényesebb idők következnek és akivel nem volt lehetőségünk találkozni, most már azzal is fogunk tudni. Ha őszinték akarunk lenni, egy kicsit idegeskedve és kettős érzésekkel tértünk vissza a klubokba, de ti ismét megmutattátok, hogy a micsoda ereje is van a mi közösségünknek és annak a hangos zenének, amely minket is éltet és napról-napra mozgásra sarkall. Nagy köszönet jár még természetesen a Depresszió teljes csapatának, akikben fantasztikus embereket ismertünk meg és boldogság volt velük együtt hétről-hétre megzengetni a magyarországi klubokat. 

Fotó: Lányi Kristóf

Mielőtt egy kicsit visszahúzódnánk a takarásba, hogy az ünnepek alatt és után újra nekiálljunk kalapálni a legújabb dalokat, van egy meglepetésünk: még idén érkezünk egy vadonatúj számmal és egy olyan videóklipel, amelyben felelevenítjük az elmúlt év energiadús koncerthangulatait. A dal címe egyelőre maradjon titok, de higgyétek el, nem sokára mindenre fény derül!

Mielőtt pedig a karácsonyi zenék, a bejgli és a pihenés átvenné a főszerepet, előtte lezárjuk az évet veletek a Barba Negraban. Találkozzunk szombaton, zuhanjatok velünk és Depresszióval még egyszer idén utoljára.

Leave a Reply

Close Menu

ELÉRHETŐSÉGEK

A termékekkel és a rendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:

Telefon:
Bodor Mátyás
+36 30 637 77 44

E-mail:
downforwhatevershop
@gmail.com