Barion Pixel Skip to main content

Boldog új évet kívánunk minden DFW-s barátunknak!

Ahogy kellett és terveztük, sikerült kipihennünk az előző évet az ünnepek alatt, de a végén már igazán hiányzott, hogy újra belekapjunk a munkába és újult erővel essünk neki a 2022-es évnek.

Rengeteg tervünk van és pont a napokban ültünk össze, hogy átbeszéljünk minden apró részletet. Nagyon reméljük, hogy idén olyanokkal is tudunk találkozni, akikkel tavaly nem sikerült és természetesen azokkal is folytathatjuk a zuhanást, akikkel 2021-ben elkezdtük. Rengeteg ötletünk és teendőnk van, valamint már körvonalazódik az év első felének nagyrésze, amelyről nem sokára titeket is értesíteni fogunk.

Az év végén kiadtuk a legújabb dalunkat „Szakíts Szét” címmel és nagy öröm volt látni, hogy ennyire sokan vártátok és megkedveltétek már az első napokban. A szövegét tekintve egy párbeszédet szerettem volna megénekelni, amelyben a tiszta dallamok a racionális, gyakran magamat felörlő oldalamat tükrözik, míg a kiabálós részek az „én” azon felét elnyomó, negatív gondolataimat írják le. Mindannyiunknak nehéz a külvilág rossz nyelveit kizárni, de még keményebb feladat, ha ezt a harcot saját magunkban kell megvívni. És hát sokszor találjuk magunkat ebben a helyzetben. De valahogy a végén csak rájön az ember, hogy mindkét oldalra szükség van ahhoz, hogy két lábbal a földön tudjunk járni és ha bármelyik felünket is kizárnánk, akkor sehogy sem lehetnénk egészek. Erről szól a dal.

Pár nap és jelentkezünk a legfrissebb hírekkel, hogy mikor és hol fogunk találkozni veletek legközelebb. Addig is vigyázzatok magatokra!

Oh, a hivatalos webshop pedig ismét elérhető a megszokott oldalon, így az év eleji karbantartás után! Csapjatok le a legújabb kollekciónkra, ha még nem szereztétek be őket és van olyan ami bejön!

 

 

Leave a Reply

Close Menu

ELÉRHETŐSÉGEK

A termékekkel és a rendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:

Telefon:
Bodor Mátyás
+36 30 637 77 44

E-mail:
downforwhatevershop
@gmail.com