Barion Pixel Skip to main content

Meg is érkeztünk a legfrissebb infókkal a tavaszi turnénk kapcsán!

Mint ahogy bizonyára már láttátok, az az öröm és megtiszteltetés ért minket, hogy a tavalyi nyári koncertek után, idén tavasszal a Road #SKNF22 turnéjának vendégzenekaraként hangoskodhatjuk meg a klubokat.

Nem kell mindig komolynak lenni

Tavaly is nagyon jól éreztük magunkat a srácokkal és biztosak vagyunk benne, hogy a mostani bulik is emlékezetesek maradnak.

Képzeljétek el, a nyári szezon utolsó koncertjén volt szerencsénk Egerben játszani, méghozzá a Szépasszony-völgyben szintén a Road zenekarral. Na már most, van ez az elvetemült Road crew, akik már hetekkel az ominózus buli előtt elkezdtek minket riogatni, hogy ez bizony egy “turnétemető” lesz és készüljünk fel mindenre, mert nem lesz egyszerű feladatunk a színpadon. Úgy voltunk vele, hogy tudjuk a dolgunkat, tehát igazán nagy meglepetés nem érhet minket. Megvolt a beállás, minden jól szólt, stabilan tartottuk a timingot, jó időnk volt, el is feledtük az egész fenyegetést. A kezdés előtt pár perccel Matyi bejött a backstage-be és csak annyit mondott, hogy “ készüljetek fel, ez kemény menet lesz”. Na, ekkor ugrott be nekünk, hogy mit ígértek a Road crew-s fiúk. A színpad széléről már láttuk, hogy a cintányérok megfordítva vannak felpakolva Dávid állványaira, a pergőn és a tamokon hegyekben áll a liszt, de a java még csak utána jött. Alighogy elkezdtük a koncertet, arra lettem figyelmes, hogy az egyik crew tag Dávid kísérő tányérjának állványával szalad a közönség sorai között, majd valamelyik másik srác kihúzza előlem a színpad elején található fellépőt és mindannyian berohannak gumi gitárokkal. Elszabadult a pokol, próbáltuk tartani magunkat, de én speciel már fuldokoltam a nevetéstől. A koncert közben teljesen indokolatlan helyeken érkeztek meg a füstök a gejzírekből és esküdni mernék, hogy egy ponton a Bee Gees “Staying Alive” című dala szólt a fülmonitoromban! A mai napig emlegetjük ezt az estét és pucoljuk a lisztet a mikrofonjainkból.

Most pedig egy teljes turnéra indulunk velük. Az ég legyen kegyes hozzánk és mentsen meg minket a Road crew-tól…

A Road és a Road crew

Gyertek és zuhanjunk együtt 2022-ben is. Külön öröm, hogy egy pár állomáson a Rómeó vérzik is beszáll játszani velünk, úgyhogy a hangulat már most garantált.

A helyszíneket és az elővételes jegyeket megtaláljátok az alábbi linken:

https://jegy.rock1.hu/road-2022

Leave a Reply

Close Menu

ELÉRHETŐSÉGEK

A termékekkel és a rendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:

Telefon:
Bodor Mátyás
+36 30 637 77 44

E-mail:
downforwhatevershop
@gmail.com