Barion Pixel Skip to main content

 

06.30 Tankcsapda (Budapest Park) vendég: Down For Whatever

Nagyjából három évvel ezelőtt, még a “sötét lezárások idején”, a Tankcsapda meghirdetett egy vetélkedőt, ahova a banda dalainak feldolgozásaival lehetett jelentkezni. Ha emlékeztek még rá, akkoriban Kiki rengeteg cover videót készített, mert a kialakult karantén-helyzet miatt, sajnos minden zenekar parkoló pályára kényszerült. Így készült el az alábbi verziójú “Ez az a Ház”, amit a Tankcsapda hivatalos YouTube csatornáján meg is tudtok nézni.

Akkoriban nem gondoltuk volna, hogy pár év múlva éppen a 2023-as Budapest Parkos nagykoncertjükre fogunk készülni, ahol vendégzenekarként zenélhetjük be a színpadot. Számunkra ez egy több ízből is megtisztelő és elismerő feladat, ugyanis a Tankcsapda zenéje mindannyiunk életének és zenei ízlésének meghatározó része volt. Rengeteg fiatalkori emléket tudunk kötni a dalokhoz és a mai napig jó érzés ezekre visszagondolni. 

A Down For Whatever megalapítása után, amikor már mi is tudatosan kezdtünk el építkezni, akkor ismertük fel, hogy a Tankcsapda szakmailag is egy megkerülhetetlen részét képezi a hazai zeneiparnak. A produkciójuk elvitathatatlan minősége és folyamatos újításaik mellett, mindig is szimpatikus volt számunkra, hogy nyíltan beszélnek az őket érő támadásokról. Nekünk is hamar meg kellett tanulnunk, hogy lesznek olyanok, akik nem feltétlenül fognak szívlelni minket vagy éppen azt amit csinálunk, és általában ezek az emberek a tömeg leghangosabb részei. Sokat tanultunk tőlük az ilyen pillanatok kezeléséről és arról, hogy merjen az ember a saját feje után menni és úgy alakítani a zenekarának az útját, ahogy az neki tetszik, mert rossz nyelvek mindig lesznek, de akik igazán fontosak, azok mellettünk maradnak.

Merőben más érzés lesz most pénteken felmenni a színpadra és eljátszani nektek a dalainkat. Vannak azok az esték, amikor a te zenekarodé a főszerep és a színpad előtt csak azok állnak, akik egész este rátok várnak, és vannak azok a koncertek, amikor vendégként kell helyt állnod. Ilyenkor pontosan tudod, hogy a közönség nagy része a főzenekarra érkezett. Ilyenkor a te dolgod az, hogy a tudásod legjavával bemelegítsd a hangulatot és megnyerd azokat az embereket, akik könnyen lehet, hogy a következő önálló koncerteden ott lesznek veled. Ez sokszor kemény feladat tud lenni, de ha megtanulod átkapcsolni az agyad és alázattal helyt állni, akkor ezt a közönség is észreveszi.

Mi szeretjük ezt a kihívást és már nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek péntek este a Budapest Parkban. 18:50-kor felcsavarjuk a hangerőt.

Ui.: Összeraktunk nektek egy lejátszási listát azokból a dalokból, amelyek tutira megfognak szólalni a Park színpadán. A sorrend viszont legyen meglepetés:

Close Menu

ELÉRHETŐSÉGEK

A termékekkel és a rendeléssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:

Telefon:
Bodor Mátyás
+36 30 637 77 44

E-mail:
downforwhatevershop
@gmail.com